Свинина по-англійськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 50 хв

Свинина по-англійськи

Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.

Інгредієнти

  • Свинина - 450 г.
  • Сало свиняче - 40 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Борошно пшеничне - 20 г.
  • Бульйон м'ясний - 400 мл.
  • Яблука - 200 г.
  • Рис - 200 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.

  • 02

    Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.