Свинина по-польськи в мультиварці
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Свинина по-польськи в мультиварці

Мультиварка надійний і вірний помічник багатьох господарочок. Виручає в будь-яких ситуаціях: приготувати страву для гостей, організувати швиденько вечерю для рідних, або просто перекусити - чудово, коли хорошою господинею можна бути не перебуваючи цілий день біля плити! Відмінний варіант готування м'яса був запозичений у наших сусідів - поляків. Це свинина в мультиварці. Поляки в приготуванні м'яса використовують багато різних спецій, які наділяють його чарівним ароматом, а бринза підкреслює апетитність страви. У результаті повинна вийти соковита, м'яка свинина. Секрет смаку - мультиварка. Саме вона допомагає продуктам ввібрати в себе всі соки, і зберегти корисні властивості їжі. Залишається тільки приготувати додаток до свинини: макарони або овочі - обирайте самі.

Інгредієнти

  • М'ясо (свинина) - 1 кг.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Вершки - 300 мл.
  • Томатний сік - 2 ст.
  • Бринза - 150 г.
  • Олія - 5 ст. л.
  • Цукор - щіпка
  • Сіль - за смаком
  • Спеції - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Свіжу свинину нарізати смужками. Обсмажити на рослинній олії до появи золотистого кольору. Потім викласти м'ясо в мультиварку.

  • 02

    Бринзу нарізати на шматочки. Висипати до м'яса. Додати спеції за смаком (чорний мелений перець, лавровий лист, коріандр, чебрець, інше).

  • 03

    Залити вершками. Включити на мультиварці режим "тушкування". Готувати 30 хвилин.

  • 04

    Через 30 хвилин залити в мультиварку томатний сік. Посолити м'ясо. Додати щіпку цукру. Тушкувати ще 20 хвилин.

  • 05

    Після сигналу про готовність. Томити 60 хвилин в режимі "Підігрів". Готове м'ясо прикрасити зеленню.