М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.
Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.
До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.
Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.
Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.