Свинина в молоці
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Свинина в молоці

М'ясо за запропонованим рецептом відрізняється ніжністю, воно просто тане в роті. А виходить воно таким завдяки способу приготування: свинина запікається в духовці в молочному соусі. Треба зауважити, що молоко має здатність змінювати смак звичних продуктів. У даному випадку м'ясо воно зробить м'якшим і ніжнішим. До того ж додасть до звичних м'ясних ароматів свої молочні нотки. Це ще один варіант приготування свинини. Варіант дуже цікавий. Нові смакові відчуття Вам гарантовані.

Інгредієнти

  • Свинина - 1 кг.
  • Молоко - 0,5 л.
  • Борошно - 2 ст. л.
  • Приправа до м'яса - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Борошно прожарити на розігрітій сковороді, постійно помішуючи. Довести до пісочного відтінку.

  • 02

    До борошна додати молоко і розмішати суміш до однорідного стану. В отриману суміш додати приправу, сіль.

  • 03

    Викласти нарізане шматочками м'ясо в форму для запікання, попередньо змастивши форму соняшниковою олією.

  • 04

    Залити м'ясо сумішшю борошна і молока. Запікати в духовці 180°С 50 хвилин.