Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Свинина в горіхах
Свинина в горіхах

Свинина в горіхах

Свинячу вирізку за цим рецептом попередньо маринують. Склад маринаду досить цікавий. Головні інгредієнти - мед, соєвий соус і спеції. Вдалий маринад - запорука успіху в приготуванні м'ясної страви. Другий важливий момент - використання для обвалювання м'яса оригінальної паніровки з кунжуту, маку і арахісу, заздалегідь обсмажених на сухій сковороді. Дві цих нескладних маніпуляції дозволять підготувати свинину до запікання в духовці. Саме ж запікання нетривале за часом і не вимагає Вашої участі. Смачна й ароматна "Свинина в горіхах" готова. Смачного!

Кількість порцій 3
Час приготування 120 хв

  1. 1. Свиняча вирізка — 300 г.
  2. 2. Петрушка — 5 гілочок
  3. 3. Соєвий соус — 3 ст. л.
  4. 4. Мед — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — 1 щіпка
  6. 6. Коріандр — 0, 5 ч. л.
  7. 7. Базилік — 0, 5 ч. л.
  8. 8. Перець духмяний — 0, 5 ч. л.
  9. 9. Розмарин — 1 щіпка
  10. 10. Кунжут — 3 ст. л.
  11. 11. Мак — 3 ст. л.
  12. 12. Арахіс — 3 ст. л.

Етапи готування

  1. Змішати мед, соєвий соус і спеції, додати петрушку, дрібку солі. М'ясо залити маринадом на 1 годину.

  2. Для панірування кунжут, мак і арахіс обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

  3. На паніровку покласти замариновану свинину, обваляти її з усіх сторін.

  4. Запікати при температурі 240°C 15 хвилин.