Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.
Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.
М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.
Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).