Свинина в яйці
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Свинина в яйці

Не у всіх є час для приготування шикарних і вишуканих трудомістких страв. Але у всіх бувають в житті приводи, щоб приготувати такі страви. Іноді буває так, що є гарний шматок свинини і хочеться зробити що-небудь смачне і святкове, але в той же час і що б просто і легко було готувати. Ось для такого випадку надаємо вам рецепт приготування відмінної страви - свинина в яйці. Зробити свинину в яйці зовсім неважко. Така страва з легкістю впишеться на святковий стіл. Вона дуже ситна, смачна і корисна. З мінімуму інгредієнтів за двадцять хвилин ви зможете приготувати повноцінну страву. Її можна подавати гарячою з овочевим гарніром або в якості закуски холодною.

Інгредієнти

  • Свинина - 800 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Часник - 4 зуб.
  • Олія - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Збити яйця з сіллю і подрібненим через прес часником.

  • 02

    М'ясо нарізати поперек волокон скибочками завтовшки 1-1,5 см. Перемішати з яєчною масою і залишити в холодильнику на 2-3 години.

  • 03

    Розігріти сковороду з маслом і обсмажити м'ясо з обох сторін (1-2 хв.).