Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Свинина запечена під шубою з перців і помідорів
Свинина запечена під шубою з перців і помідорів

Свинина запечена під шубою з перців і помідорів

Запропонований варіант запікання свинини в духовці - смачна, корисна і поживна страва, що містить в собі і м'ясо, і овочевий гарнір, тобто повноцінна "друга страва". І вона, звичайно, стане кульмінацією обіду. Виглядає приготована страва дуже апетитно. Свинина під овочевою "шубою" з додаванням натертого сиру виходить дуже соковитою і ароматною. Порада: спочатку можна накрити форму фольгою приблизно на 20 хвилин, а потім відкрити, щоб утворилася апетитна скоринка.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Картопля — 7 шт.
  3. 3. Перець болгарський — 1 шт.
  4. 4. Помідори — 1 шт.
  5. 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  6. 6. Олія рослинна — 1 ст. л.
  7. 7. Сир — за смаком
  8. 8. Майонез — 100 мл.

Етапи готування

  1. Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.

  2. Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.

  3. Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.

  4. Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.