Ви коли-небудь запікали м'ясо в тісті? А даремно! Тісто саме просте, робиться на воді. За щільністю воно має бути таким, як на пельмені, а розкачувати його слід в пласт за розміром дека, а товщиною близько 4-5 мм. "Упаковувати" свинину в тісто слід герметично. Запікати 30 хвилин на середньому вогні, 1,5 години - на маленькому. Приготоване таким чином м'ясо вийде ароматним, м'яким, з оригінальним присмаком і більш соковитим навіть в порівнянні з м'ясом, запеченим у фользі або в рукаві. До того ж і саме тісто виходить хоч і твердим, але смачним і насиченим м'ясними ароматами. Свинину для цієї страви краще використовувати охолоджену, а не заморожену.
Для маринаду змішати мед, гірчицю, сіль, чорний мелений перець.
Отриманим маринадом змастити свинину. Залишити на 2 години.
Замісити тісто з води, солі і борошна. Дати настоятися 30 хвилин.
Почистити часник, порізати на тонкі смужки. Зробити в м'ясі довгі надрізи і нашпигувати часником.
Посипати борошном стіл, покласти тісто і розкачати його. Перенести розкачане тісто на деко, змащене соняшниковою олією.
Цибулю очистити, помити і порізати півкільцями. Покласти половину цибулі на середину тіста. Потім викласти лавровий лист. Зверху розмістити м'ясо. Полити 2 ст. л. маринаду. Викласти на м'ясо цибулю.
Загорнути м'ясо в тісто. Защипнути края. Запікати в духовці 2 години. Залишити остигати м'ясо в духовці. Дістати. Розрізати тісто і витягти м'ясо.