Солодкі індійські коржики Роті
Кількість порцій - 3
Час приготування - 40 хв

Солодкі індійські коржики Роті

Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот. Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна. Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!

Інгредієнти

  • Борошно - 200 г.
  • Соняшникова олія - 3 ст. л.
  • Вода - 150 мл.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Цукор - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.

  • 02

    Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.

  • 03

    Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.

  • 04

    Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.

  • 05

    Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.