Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти

Суп зі шпинату з тартаром з молодого теляти – чудове дієтичне блюдо. Дуже поживний і корисний суп. Ніжне м'ясо теляти насичене мінералами, вітамінами і легкозасвоюваними кислотами. Колір м'яса молодого теляти блідо-рожевий, а запах трохи солодкуватий, що нагадує запах молока. Щоб готове м'ясо легко пережовувалось, різати телятину потрібно тільки поперек волокон. Такий суп рекомендується включати в дитяче меню або в раціон для хворих і літніх людей.

Інгредієнти

  • Шпинат - 140 г.
  • Картопля - 60 г.
  • Цибуля-шалот - 20 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Вирізка теляча - 50 г.
  • Яйце перепелине - 1 шт.
  • Бульйон овочевий - 100 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • М'ята свіжа - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю очистити, крупно нарізати, подрібнити цибулю-шалот. На сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити картоплю і цибулю-шалот протягом 5 хвилин.

  • 02

    Ретельно промити шпинат. Додати в сковороду до картоплі і цибулі, залити бульйоном. Тушкувати до готовності.

  • 03

    Перекласти суміш зі сковороди в чашу блендера, подрібнити, процідити. Посолити і поперчити за смаком.

  • 04

    М'ясо нарізати маленькими шматочками, додати сіль і перець за смаком, скропити оливковою олією.

  • 05

    Яйце підсмажити трохи на оливковій олії на сковороді.

  • 06

    При подачі на тарілку покласти вирізку, налити суп, покласти яйце на вирізку, полити трохи оливковою олією і прикрасити м'ятою.