Суп молочний з гарбузом і манною крупою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Суп молочний з гарбузом і манною крупою

Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.

Інгредієнти

  • Молоко - 350 мл.
  • Гарбуз - 100 г.
  • Крупа манна - 25 г.
  • Цукор - 15 г.
  • Масло вершкове - 10 г.
  • Вода - 100 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.

  • 02

    Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.

  • 03

    Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.