Дивлячись на складові даного рецепта, можна з упевненістю сказати, що цей молочний суп є корисною стравою, легкозасвоюваною і дуже поживною. Основний інгредієнт - гарбуз, просто незамінне джерело клітковини, благотворно впливає на травну систему, шлунково-кишковий тракт. Завдяки вітаміну Т в організмі людини поліпшуються всі обмінні процеси, добре засвоюється важка їжа, отже попереджається ожиріння. Також цей суп чудово підійде і для літніх людей.
Очистити гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Розігріти сковороду, викласти на неї гарбуз, залити водою, тушкувати до готовності.
Готовий гарбуз протерти через сито разом із підливою.
Довести до кипіння молоко в каструлі, всипати манну крупу, варити 10 хвилин. Змішати манну кашу із гарбузовим пюре, додати цукор, перемішати. Подавати із маслом.