Суп із кроликом та рисом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Суп із кроликом та рисом

Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.

Інгредієнти

  • Рис - 40 г.
  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Кролик - 500 г.
  • Кабачки - 2 шт.
  • Перець болгарський червоний - 1 шт.
  • Картопля - 2 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Шафран - 2 г.
  • Сіль морська - за смаком
  • Кріп - 0,5 пучка

Етапи приготування

  • 01

    Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.

  • 02

    Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.

  • 03

    Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.

  • 04

    Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.