Сирні коржики з цукіні
Кількість порцій - 6
Час приготування - 45 хв

Сирні коржики з цукіні

Страва з категорії «смачно і швидко». До того ж, сирні коржики з цукіні – чудовий варіант сніданку чи обіду. Коржі виходять ніжними і повітряними, з яскраво вираженим сирним смаком. Основний інгредієнт – цукіні – європейський різновид кабачків зі смугастою м'якою шкіркою зеленого кольору і ніжною текстурою. Овоч багатий вітаміном С і кератином. Також цукіні корисний при схудненні, оскільки має сечогінну дію. Смажити коржі необхідно до появи золотистої скоринки. І гарячі, і холодні, сирні коржики однаково смачні.

Інгредієнти

  • Борошно - 300 г.
  • Вершкове масло - 30 г.
  • Цукіні - 200 г.
  • Твердий сир - 200 г.
  • Молоко - 50 мл.
  • Томатна паста - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    Цукіні і сир натерти на тертці. Перетерти борошно з маслом в крихту. Додати цукіні, половину сиру і половину томатної пасти. Збити в блендері. Поступово додаючи молоко, замісити тісто.

  • 02

    Тісто порізати на 6 частин. Розкатати кожну частину у формі кола і помістити на деко. Кожну формочку посипати сиром.

  • 03

    Випікати при 210°С 20 хвилин. Подавати з томатною пастою.