Тарталетки с грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Тарталетки с грибами

Тарталетки з грибами - незамінна універсальна закуска і вдале доповнення до будь-якого фуршета, як на природі, так і в офісі. Страву готувати дуже легко і просто, і займе це мінімум вашого часу, який вам більше знадобиться для приємного дозвілля. Використання в тарталетках грибів не випадкове. Така начинка виглядає не лише елегантно і привабливо, але і відрізняється вишуканим і дуже приємним смаком, що змусить будь-кого попросити добавки. Кошик із ніжного, листкового тіста надає страві не лише апетитного кольору, але і приємного хрусту. Така страва дуже сподобається дітям, як найбільшим поціновувачам усього незвичайного і загадкового. І якщо ви хочете здивувати своїх гостей чим-небудь смачненьким і не розгубитися під час несподіваного візиту, запам'ятайте цей рецепт і готуйте із задоволенням.

Інгредієнти

  • Листкове тісто - 550 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Печериці - 250 г.
  • Імбир тертий - 2 ч. л.
  • Масло вершкове - 2 ст. л
  • Часник - 2 зубчика
  • Соєвий соус - 2 ст. л
  • Вино сухе - 1 ст. л
  • Крохмаль - 1 ст. л
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.

  • 02

    Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.

  • 03

    У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.

  • 04

    Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.