Пропонуємо сьогодні відчути себе десь на маловідомому острові в Індійському Океані. Уявіть, як ви ніжитеся на білому піску, милуєтеся блакитним океаном і п'єте кокосове молоко, закушуючи фініком. Ех, всім хотілося б зробити собі такий відпочинок, але не у всіх є можливості. Тоді пропонуємо вам сьогодні влаштувати хоча б частку цієї райдужної картинки у себе на кухні і приготувати ексклюзивний тайський кокосовий суп з каррі. Тут присутні всі заморські продукти. У цьому супі є і фініки, і кокоси, і не тільки. Суп готується до вашого подиву неймовірно швидко і легко. Всього за тридцять хвилин ви будете мати приголомшливу насичену страву загадкової тайської країни, загубленої в Тихому Океані .
Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.
Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.
Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.
Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.
Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.