Ніжні млинці з курячої печінки
Кількість порцій - 4
Час приготування - 4 г 25 хв

Ніжні млинці з курячої печінки

Оладки - давня, всім відома страва. Але оладки не обов'язково бувають солодкими. Ми вам пропонуємо рецепт оладок з курячої печінки. Вона настільки корисна, що її рекомендують включати в свій раціон навіть вагітним жінкам. Тому така страва наситить ваш організм корисними речовинами. Подавати їх можна під різним соусом, наприклад зі сметаною і зеленню. Приготуйте до них будь-який гарнір - і смачна вечеря готова. Також можна зробити до них будь-який салат, щоб зробити вечерю більш свіжою і соковитою. Вообщем, тут вже працює ваше бажання готувати і фантазія. Ну а ми просто ділимося з вами смачним і корисним рецептом оладок з курячої печінки.

Інгредієнти

  • Куряча печінка - 1 кг.
  • Манна крупа - 60 г.
  • Яйце - 1 шт.
  • Сіль - 7 г.
  • Олія - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Курячу печінку розморозити, промити. Приготувати фарш, прокрутивши печінку на м'ясорубці з великою решіткою. В отриману масу додати манку, сіль та яйце. Добре розмішати та поставити в  холодильник на 4 години (можна на ніч). За цей час манка повинна розбухнути та увібрати  в себе надлишки рідини.

  • 02

    Викласти фарш ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити по 3 хвилини з кожної сторони.

  • 03

    Подавати можна з будь-яким соусом, з сметаною, зі смаженою або свіжою цибулею або свіжою зеленню.