Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Теплий сирний сендвіч з печінкою
Теплий сирний сендвіч з печінкою

Теплий сирний сендвіч з печінкою

Ви – любитель ситних сніданків і апетитних перекусів? Тоді приготуйте теплий сирний сендвіч з печінкою. Сендвічі – англійські бутерброди, що складаються з двох скибочок хліба (найчастіше використовуються булочки) з багатою начинкою між ними. Якщо Ви обожнюєте сир, то такий спосіб підкріпитися, безсумнівно, доведеться Вам до душі. Адже у сендвічі використовується три сорти сиру. Гурмани оцінять. Замість сиру едам можна використовувати голландський. Нижню частину бутерброду, де знаходиться безпосередньо відварна печінка і сир, можна розігріти не тільки в мікрохвильовці, але й на грилі або в духовці. Відмінний варіант для пікніка.

Кількість порцій 2
Час приготування 15 хв

  1. 1. Хліб житній — 60 г.
  2. 2. Сир вершковий — 30 г.
  3. 3. Сир едам — 15 г.
  4. 4. Сир чеддер — 20 г.
  5. 5. Печінка яловича — 50 г.
  6. 6. Помідори — 1 шт.
  7. 7. Салат "Айсберг" — за смаком

Етапи готування

  1. Печінку відварити до готовності. Розрізати вздовж навпіл.

  2. Верхній шматок хліба змастити вершковим сиром, на сир викласти тонко нарізаний помідор, а на помідор листя салату.

  3. На нижній шматок хліба викласти чеддер, на нього печінку, а на печінку сир едам. Нижній шматок хліба покласти в мікрохвильовку на 1 хвилину.

  4. Після, витягнути з мікрохвильовки хліб, з'єднати обидва шматки разом. Подавати відразу ж.