Салат із печінкою і фруктами - подарунок для гурмана. Поєднання фруктів і печінки надає страві шикарного смаку. Головне в цій страві - правильно приготувати печінку, ні в якому разі не пересмажити, на смак вона повинна вийти ніжною. Взагалі, з печінкою поєднується дуже багато продуктів, але персик, груша і виноград подарують їй надзвичайний смак. Основною фішкою у цій страві є її презентація - поливши апельсиновим соком, відразу подавати на стіл в теплому вигляді. З плити - на стіл! Захочеться побалувати себе за обіднім столом - ця страва кращий варіант! Ще одне яскраве доповнення у святкову кулінарну колекцію!
Печінку яловичу (чи курячу) нарізати на шматочки у вигляді смужок. Посолити і поперчити, а потім приправити зірою. Відправити до холодильника на 10 хвилин і перейти до підготовки деко.
Пергаментом застелити деко, змастити його маслиновою олією, посипати сіллю і карі, злегка. Духовку розігріти до 200ºС.
Персик і грушу очистити, помити і нарізати часточками. Викласти на пергаментний папір, змастити фрукти маслиновою олією.
Намаслений все тією ж маслиновою олією виноград теж викласти до інших фруктів на деко.
Посипати фрукти карі і запікати 15 хвилин. Далі перейти до готування печінки.
Обсмажити печінку до готовності, викласти в посудину. У тарілку викласти руколу, зверху печінку, а поруч запечені фрукти. Полити соком із апельсину й олією, все поперчити і посолити за смаком. Подавати на стіл.