Саме слово "террин" французького походження. У Франції таку страву ще часто називають "супник" . Особливість такої страви в тому, що подають її тонкими скибочками, у вигляді хлібців. Відповідно, і їдять їх з першими, гарячими стравами. Тому і бажано подавати терріни холодними. Вони досить дієтичні, тому ними можна сміливо замінити магазинні хлібці. Цибуля і часник роблять страву дуже ароматною, а курка - збагачує вас білком. Такі хлібці можна їсти навіть увечері просто так, без нічого. Можна брати шматочки з собою на роботу, щоб перекусити ними с чаем. Досить проста та універсальна страва на кожен день. Смачного!
Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.
Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.
Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.
Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.
Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.