У кожної господині повинен бути план «Б» або ж просто запасний рецепт для чого б то не було, якщо потрібно заощадити час. Для випічки запасний варіант також необхідний. Тому ми пропонуємо вам випробувати рецепт тіста листкового швидкого приготування. Вироби з такого тіста порадують вас ніжною випічкою, яка не розсипається, на відміну від подібних виробів. Вам знадобиться всього лише 15 хвилин. І в майбутньому ваш будинок наповниться смачними ароматами італійської піци, вишуканих слойок, поживних пирогів та інших смачних радощів життя. І не тільки сімейне гніздечко буде переповнене, внутрішній світ ваш також - задоволенням від того, що подарували радість близьким, від того, що робите щось своїми руками. При цьому час залишиться і на себе кохану, а не тільки на те, щоб стояти біля плити.
На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний на шматочки маргарин або вершкове масло.
Посікти борошно з маслом ножем. У холодну воду покласти цукор, сіль і розмішати до повного розчинення.
У посічене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто. Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч).
Тісто дістати з холодильника і розкатати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.