Тісто листкове швидкого приготування
Кількість порцій - 1
Час приготування - 15 хв

Тісто листкове швидкого приготування

У кожної господині повинен бути план «Б» або ж просто запасний рецепт для чого б то не було, якщо потрібно заощадити час. Для випічки запасний варіант також необхідний. Тому ми пропонуємо вам випробувати рецепт тіста листкового швидкого приготування. Вироби з такого тіста порадують вас ніжною випічкою, яка не розсипається, на відміну від подібних виробів. Вам знадобиться всього лише 15 хвилин. І в майбутньому ваш будинок наповниться смачними ароматами італійської піци, вишуканих слойок, поживних пирогів та інших смачних радощів життя. І не тільки сімейне гніздечко буде переповнене, внутрішній світ ваш також - задоволенням від того, що подарували радість близьким, від того, що робите щось своїми руками. При цьому час залишиться і на себе кохану, а не тільки на те, щоб стояти біля плити.

Інгредієнти

  • Масло - 200 г.
  • Мука - 2 ст.
  • Вода - 1/2, 2/3 ст.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний на шматочки маргарин або вершкове масло.

  • 02

    Посікти борошно з маслом ножем. У холодну воду покласти цукор, сіль і розмішати до повного розчинення.

  • 03

    У посічене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто. Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч).

  • 04

    Тісто дістати з холодильника і розкатати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.