Соус з йогурту і зеленої цибулі
Кількість порцій - 1
Час приготування - 10 хв

Соус з йогурту і зеленої цибулі

Соуси - це завжди потрібна страва на столі. При чому як на буденному, так і на святковому. Соуси підходять до різних страв, тому бувають вони і солодкі, і кислі, і гіркі. Наш рецепт соусу не тільки простий, але і швидкий. Щось на кшталт "гості прийшли несподівано". Його можна швидко приготувати, поки робиться основна страва. Досить змішати зелену цибулю і йогурт - і соус готовий. Подавати таку приправу можна до м'яса, наприклад, щоб зробити його більш м'яким і ніжним. А втім, вирішувати вам. Адже такий соус досить універсальний, і його можна подавати до різних гарнірів. Так що, швидше робіть такий соус, і смачного!

Інгредієнти

  • Йогурт - 150 г.
  • Цибуля зелена - 20 г.
  • Сіль - 1 г.
  • Перець чорний мелений - 1 г.
  • Винний оцет - 5 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю подрібнити.

  • 02

    Змішати всі інгредієнти з йогуртом і дати настоятися 5 хвилин.