(044) 392-8552
Густий рибний суп із овочами та вершками
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Густий рибний суп із овочами та вершками

Ми звикли, що зазвичай в суп для наваристого бульйону кладуть м'ясо. Будь-то курка або свинина - неважливо. У нашому рецепті ми пропонуємо зробити смачний суп на риб'ячому бульйоні. Ви не думайте, що вийде менш ситно чи менш смачно. Риба буває теж досить жирною, щоб з неї зробити смачний суп. Особливо такий суп сподобається тим, кому класичний варіант перших страв трохи набрид. А тут вам і рибка, і величезна кількість овочів, які роблять суп таким густим і наваристим. Ваші рідні будуть приємно здивовані таким змінам у повсякденному раціоні, і це вам тільки на руку. Ми впевнені, що спробувавши раз, ви будете готувати такий суп частіше.

Інгредієнти

  • Тріска - 500 г.
  • Вершки - 100 мл.
  • Бульйон рибний - 200 мл.
  • Жовток яєчний - 1 шт.
  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Корінь селери - 1 шт.
  • Картопля - 1 шт.
  • Кріп - 10 г.
  • Лавровий лист - 1 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний горошком - 5 шт.
  • Олія оливкова - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно відварити рибу. Потім вийняти її з бульйону та розібрати на невеликі шматочки, дати її охолонути.

  • 02

    Потім помити, нарізати соломкою моркву та корінь селери. Картоплю почистити і нарізати брусками. Білу частину цибулі порею нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості цибулю-порей у каструлі, потім туди додати моркву і селеру, готувати 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.

  • 03

    Після цього влити бульйон, покласти картоплю, довести до кипіння, покласти лавровий лист і перець горошком та накрити кришкою, готувати на повільному вогні ще хвилин 15. Додати рибу, дати закипіти і готувати ще 10 хвилин.

  • 04

    Потім вийняти рибу. Бульйон, який залишився з супу, жовток і вершки змішати та влити все в суп. Далі все посолити та поперчити.

  • 05

    В тарілку насипати суп, покласти шматочок риби.

Товар додано до кошику