Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Гарбузово-яблучний пудинг з манною крупою

За складом інгредієнтів, дане блюдо сміливо можна адресувати дітям. Вони будуть просто в захваті від гарбузово-яблучного пудингу. Але й дорослі теж, звичайно, гідно його оцінять. Цей десерт не тільки приголомшливий на смак, але дуже корисний. Цей пудинг справедливо можна назвати лікувальним. Його необхідно включити в раціон харчування тим, хто страждає від гіпертонії, хвороб нирок і серця, адже в гарбузі і яблуках міститься багато корисних речовин. Готовий пудинг при бажанні подається з варенням, морозивом, згущеним молоком і прикрашається ягодами, підсмаженими горіхами або кокосовою стружкою.

Інгредієнти

  • Гарбуз - 100 г.
  • Яблука - 100 г.
  • Молоко - 50 мл.
  • Манна крупа - 50 г.
  • Цукор - 10 г.
  • Масло вершкове - 20 г.
  • Яйце куряче - 0,5 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз очистити і подрібнити в блендері. Нагріти молоко в каструлі, додати гарбуз, тушкувати до напівготовності.

  • 02

    Яблука очистити від насіння і серцевини. Подрібнити в блендері, додати в каструлю з гарбузом, тушкувати до готовності гарбуза.

  • 03

    Додати в каструлю манну крупу, варити 5 хвилин, помішуючи.

  • 04

    Остудити суміш, додати цукор, яєчний жовток і окремо збитий білок, перемішати. Вилити суміш у змащену форму, поставити в духовку до готовності, при температурі 180°C. Подавати при бажанні з морозивом/згущеним молоком.