Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 2 г

Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою

Такі ніжні і смачні налисники не можуть не залишити байдужими нікого. Адже, смак у страви виходить божественним. Сирно-кокосова начинка така м'яка, смачна і ароматна здатна підняти навіть самий поганий настрій. З такими налисниками не страшна ніяка побутова неприємність. Адже, чашка кави або чаю і пара таких налисничків підзарядять вас позитивною енергією, а шляхи вирішення всяких проблем прийдуть самі собою. До того ж, колір налисників через вміст гарбуза виходить насичено жовтий, і такі налисники будуть на столі сяяти як шматочок сонечка. Обов'язково рекомендуємо вам приготувати такий десерт.

Інгредієнти

  • Гарбуз (пюре) - 1 cт.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Кефір - 1 ст.
  • Борошно пшеничне - 4 ст. л.
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Розпушувач - 0,25 ч. л.
  • Домашній сир - 250 г.
  • Кокосова стружка (свіжа) - 2 ст. л.
  • Олія рослинна - 4 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.

  • 02

    Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.

  • 03

    На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.

  • 04

    Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.

  • 05

    Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.