Такі ніжні і смачні налисники не можуть не залишити байдужими нікого. Адже, смак у страви виходить божественним. Сирно-кокосова начинка така м'яка, смачна і ароматна здатна підняти навіть самий поганий настрій. З такими налисниками не страшна ніяка побутова неприємність. Адже, чашка кави або чаю і пара таких налисничків підзарядять вас позитивною енергією, а шляхи вирішення всяких проблем прийдуть самі собою. До того ж, колір налисників через вміст гарбуза виходить насичено жовтий, і такі налисники будуть на столі сяяти як шматочок сонечка. Обов'язково рекомендуємо вам приготувати такий десерт.
Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.
Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.
На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.
Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.
Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.