Томатний суп із креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Томатний суп із креветками

Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.

Інгредієнти

  • Цибуля-порей - 1 шт.
  • Вершкове масло - 20 г.
  • Базилік - 1 гілочка
  • М'ясний бульйон - 1 л.
  • Локшина - 150 г.
  • Петрушка - 1 гілочка
  • Помідори - 600 г.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Креветки - 200 г.
  • Часник - 2 зубчика

Етапи приготування

  • 01

    У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.

  • 02

    До цибулі додати нарізані помідори.

  • 03

    У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.

  • 04

    Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.

  • 05

    До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.