Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Томатний пиріг
Томатний пиріг

Томатний пиріг

У цьому рецепті використовується готове листкове тісто, яке як палочка-виручалочка допоможе Вам порівняно швидко приготувати томатний пиріг, спрощуючи процес приготування. До того ж, випічка з листкового тіста виходить дуже ніжною. Якщо тісто заморожене, розморозьте його заздалегідь. Не забудьте наколоти тісто виделкою, щоб воно не здулося. Серед інгредієнтів два види сиру, оливки і головне - помідори (адже пиріг томатний). Хоча, звичайно, назвати помідори головним інгредієнтом можна з натяжкою. У пирозі відчуваються смакові нотки абсолютно всіх інгредієнтів. В результаті приготування у Вас вийде дуже смачний, красивий пиріг.

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Листкове тісто — 500 г.
  2. 2. Помідори — 3 шт.
  3. 3. Часник — 4 зубчики
  4. 4. Моцарела — 200 г.
  5. 5. Пармезан — 200 г.
  6. 6. Майонез — 80 г.
  7. 7. Оливки — 40 г.
  8. 8. Гірчиця — 2 ст. л.
  9. 9. Цибуля — 1 шт.
  10. 10. Сіль — 1 щіпка
  11. 11. Базилік — 2 ст. л.
  12. 12. Чорний мелений перець — 1 щіпка

Етапи готування

  1. Тісто розкачати, викласти у форму, проколоти виделкою. Випікати 10 хвилин. Зняти фольгу.

  2. Змастити охолоджену основу гірчицею. Зверху посипати порізаними оливками.

  3. Посипати тертою моцарелою. Зверху покласти тонко порізані помідори. Поперчити, посолити. Посипати рубаним часником, цибулею і базиліком.

  4. Змішати майонез з тертим пармезаном. Викласти сирну суміш на пиріг. Випікати в духовці при 170°C 40 хвилин.