У цьому рецепті використовується готове листкове тісто, яке як палочка-виручалочка допоможе Вам порівняно швидко приготувати томатний пиріг, спрощуючи процес приготування. До того ж, випічка з листкового тіста виходить дуже ніжною. Якщо тісто заморожене, розморозьте його заздалегідь. Не забудьте наколоти тісто виделкою, щоб воно не здулося. Серед інгредієнтів два види сиру, оливки і головне - помідори (адже пиріг томатний). Хоча, звичайно, назвати помідори головним інгредієнтом можна з натяжкою. У пирозі відчуваються смакові нотки абсолютно всіх інгредієнтів. В результаті приготування у Вас вийде дуже смачний, красивий пиріг.
Тісто розкачати, викласти у форму, проколоти виделкою. Випікати 10 хвилин. Зняти фольгу.
Змастити охолоджену основу гірчицею. Зверху посипати порізаними оливками.
Посипати тертою моцарелою. Зверху покласти тонко порізані помідори. Поперчити, посолити. Посипати рубаним часником, цибулею і базиліком.
Змішати майонез з тертим пармезаном. Викласти сирну суміш на пиріг. Випікати в духовці при 170°C 40 хвилин.