Томатний соус для піци
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Томатний соус для піци

Інгредієнти

  • Томатний соус - 500 г.
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Цукор - 10 г.
  • Сіль морська - 0,5 ч. л.
  • Базилік сушений - 0,5 ч. л.
  • Орегано - 0,5 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    На невеликому вогні нагріти томатний соус, періодично помішуючи.

  • 02

    Потім додати туди оливкову олію, сіль і цукор. Цукру можна додати трохи більше, якщо соус буде кислуватий.

  • 03

    Варити соус на середньому вогні приблизно 20 хвилин.

  • 04

    Приблизно за 5 хвилин до закінчення варіння, додати в соус дрібно нарізаний часник і сушену зелень.

  • 05

    Після чого соус охолодити і можна використовувати для приготування піци або пасти.