Торт "Мурашник" із печива
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Торт "Мурашник" із печива

Любите їсти солодкі кулінарні «шедеври», але не бажаєте довго возитися біля плити і витрачати час? Тоді рецепт цього диво-тортика для Вас. Він стане у нагоді, якщо до Вас раптово прийшли гості. Торт «Мурашник» із печива – десерт із двох видів печива, просочених ніжним вершковим кремом зі згущеним молоком. Легко, просто і швидко. А головне – смачно. Ласуни будуть без розуму від таких ласощів. Торт не потрібно випікати в духовці. Якщо Ви не знайшли печива з арахісом, можете взяти звичайне пісочне печиво і додати в крем подрібнені волоські горіхи. Прикрашати «Мурашник» можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.

Інгредієнти

  • Печиво з арахісом - 250 г.
  • Печиво пісочне - 250 г.
  • Масло вершкове - 100 г.
  • Згущене молоко варене - 1 банка
  • Шоколад - за смаком
  • Мак - за смаком
  • Кокосова стружка - 1 пакетик
  • Ванілін - 1 пакетик
  • Цукрова пудра - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Змішати в мисці масло, мак, ванілін і згущене молоко міксером.

  • 02

    Печиво розкришити в не сильно дрібну крихту. Добре змішати крем і печиво.

  • 03

    Викласти торт гіркою. Надати форму мурашника. Прикрасити стружкою шоколаду, кокоса і цукровою пудрою. Прибрати в холодильник для застигання і вбирання згущеного молока в печиво на 10 годин.