Торт із трюфельним кремом
Кількість порцій - 10
Час приготування - 1 г 20 хв

Торт із трюфельним кремом

Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.

Інгредієнти

  • Вершки (33-35%) - 500 мл.
  • Вода - 1 ст.
  • Олія - 0,5 ст.
  • Молоко - 2 ст.
  • Яйце - 2 шт.
  • Розпушувач - 1,5 ч. л.
  • Цукор - 2 ст.
  • Какао-порошок - 6 ст. л.
  • Борошно - 2 ст.
  • Шоколад гіркий - 300 г.
  • Шоколад білий - 100 г.

Етапи приготування

  • 01

    З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.

  • 02

    Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.

  • 03

    Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.

  • 04

    Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.

  • 05

    250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.

  • 06

    Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.