Домашні десерти завжди цінуються вище, ніж куплені в магазині. Адже домашні десерти завжди свіжі, смачні, натуральні. Та й для дітей такі десерти набагато краще, ніж магазинні, тому що вони на сто відсотків свіжі і натуральні. Якщо ви хочете приготувати теж щось домашнє до чаю, тоді спробуйте зробити торт з трюфельним кремом за нашим рецептом. Це дуже повітряний і легкий десерт. Ніжне бісквітне тісто і вершково-шоколадний крем. Це просто смакота. Немає кращого рецепту, ніж рецепт торту з трюфельним кремом. Так що мерщій поспішайте приготувати цей чудовий десерт з прекрасним смаком і ароматом для своїх рідних.
З'єднати борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Добре перемішати.
Яйця збити з молоком та олією, з'єднати з сухою сумішшю, коли добре буде перемішано, додати склянку крутого окропу, знову перемішати.
Форму трохи змастити маслом і випікати бісквітні коржі 25 хвилин при температурі 180°С.
Для крему 250 мл. вершків нагріти до кипіння, вимкнути вогонь і покришити в них гіркий шоколад, перемішати, поки шоколад не розчиниться і остудити.
250 мл. вершків, що залишилися, збити міксером до кремоподібного стану, і, не припиняючи збивати, додати шоколадну масу.
Готові коржі змастити кремом. Торт прикрасити розтопленим білим шоколадом.