Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Торт "Трухлявий пень"
Торт "Трухлявий пень"

Торт "Трухлявий пень"

Іноді навіть до великого свята не хочеться робити занадто вигадливі страви, а навпаки, щоб стіл був у стилі мінімалізму. Або ж ви хочете зробити тортик до домашнього вечері і тому не хочете витрачати багато часу на його приготування. У будь-якому їх цих випадків вам знадобиться рецепт торта "трухлявий пень". Мабуть, свою назву він отримав через свій зовнішній вигляд. І правда, подивившись на фото, шматочок торта нагадує старий пень. Але це тільки зовні. Спробувавши шматочок цього торта, ви навіть не повірите, що за таку малу кількість часу і з таким набором інгредієнтів можна зробити такий смачний торт. А ваші гості будуть просити рецепт, тому що складно уявити, що такий торт може комусь не сподобатися.

Кількість порцій 10
Час приготування 70 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Цукор — 1,5 ст.
  3. 3. Будь-яке варення — 1 ст.
  4. 4. Кефір — 1 ст.
  5. 5. Сода — 1,5 ч. л.
  6. 6. Борошно — 1, 5 ст.
  7. 7. Сметана (для крему) — 250 г.

Етапи готування

  1. Яйця збити з 1 ст. цукру, додати варення, кефір, соду та борошно. Ретельно перемішати.

  2. Тісто вилити у форму, змащену маслом та посипану борошном. Випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

  3. Для крему потрібно збити сметану з 0,5 ст. цукру.

  4. Готовий бісквіт розрізати на коржі і змастити кремом.

  5. Прикрасити за смаком.