Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.
Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.
Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.
Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.
Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.