Коржики з кінзою
Кількість порцій - 7
Час приготування - 15 хв

Коржики з кінзою

Навіть така проста страва як коржі може бути дуже корисним. А все завдяки кінзі, яка є майже самим головним інгредієнтом. Кінзу ще часто називають китайською петрушкою. Та й взагалі у неї багато назв. Вона відома людям вже більше 5000 років. І спочатку знали цю рослину як ліки, а використовувати у кулінарії почали набагато пізніше. Стародавні єгиптяни навіть клали кінзу в гробниці фараонів, вважали, що вона може зробити людину безсмертною. Кінза допомагає засвоювати важку для шлунка їжу; вона корисна для роботи серцево -судинної системи. І якщо ви не кладете кінзу в салати, то спробуйте зробити з нею дуже смачні коржики.

Інгредієнти

  • Борошно - 300 г.
  • Йогурт - 100 г.
  • Мелений коріандр - 2 ч. л.
  • Розпушувач - 1,5 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Кінза - 1 пучок

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в мисці борошно, коріандр, розпушувач, сіль і соду.

  • 02

    Кінзу дрібно насікти. Додати в борошно йогурт, кінзу і замісити тісто.

  • 03

    Розділити тісто на 7 рівних частин, сформувати з кожного коржик.

  • 04

    Підсмажити коржі на розігрітій сковороді гриль протягом 3 хвилин з кожного боку.