Турнедос із індички
Кількість порцій - 4
Час приготування - 45 хв

Турнедос із індички

Інгредієнти

  • Грудинка індички - 600 г.
  • Масло вершкове - 80 г.
  • Помідори - 4 шт.
  • Спаржа - 500 г.
  • Шпинат - 500 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати філе індички невеликими шматками і за допомогою нитки надати їм форму кульок.

  • 02

    Шпинат зварити і пропустити через сито.

  • 03

    Зварити спаржу. Нарізати помідори часточками, додати сіль і перець.

  • 04

    Підсмажити м'ясні кульки на вершковому маслі. Додати посічену петрушку, помідори, шпинат і спаржу. Перемішати, просмажити ще 3 хвилини.