Трикутнички з капустою
Кількість порцій - 8
Час приготування - 1 г

Трикутнички з капустою

Якщо ви не знаєте чим порадувати своїх близьких сьогодні - приготуйте їм ці чудові пишні і смачні трикутнички. Такі прекрасні пиріжочки стануть відмінним доповненням сьогоднішнього дня. Приготувавши їх, ви зарахуєте себе до господарок, що вміють все. Адже, як відомо, господиня, яка вміє впоратися з дріжджовим тістом - найдосвідченіша господиня. Але ви не бійтеся, тут немає нічого страшного, ми вам детально розповімо що і як робити. Тому трикутнички у вас обов'язково вийдуть. Радості ваших дітей не буде меж. Адже, всі діти люблять домашню випічку. Такі трикутнички можна вживати в якості закуски та разом з чаєм.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне - 2 ст.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Дріжджі - 10 г.
  • Сіль - 0,25 ст. л.
  • Молоко - 0,5 ст.
  • Капуста білокочанна - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Етапи приготування

  • 01

    У мисці розвести дріжджі в теплій воді. Додати сіль, цукор і 2 яйця. Всипати борошно. Замісити тісто, додати рослинну олію, прибрати тісто в тепле місце.

  • 02

    Нашаткувати капусту, викласти в каструлю, поставити на вогонь, варити 15-20 хвилин.

  • 03

    У сковороду викласти нарізану цибулю півкільцями, вбити 2 яйця. Капусту остудити, додати в сковороду до цибулі і яйєць, посолити за смаком, обсмажити до готовності.

  • 04

    Тісто розділити на кілька рівних частин, скачати їх у кульки. Через 2 хвилини розкачати в коржі. У центр кожного коржика викласти начинку, згорнути три краї коржа під кутом 45°, щоб вийшов трикутник. Викласти готові трикутнички на деко, змащене маслом, швом донизу. Дати настоятися 10-15 хвилин, потім відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230-240°C. Готові трикутнички змастити олією.