Трубочки з білковим кремом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Трубочки з білковим кремом

Спробуйте приготувати ці хрусткі трубочки з ніжним білковим кремом. Дуже смачно і швидко. Для тістечок використовуються готові пластини листкового тіста, що значно полегшує процес приготування. Щоб перевірити чи готовий сироп, потрібно в ємність з холодною водою капнути крапельку цукрової води. Створення щільної кульки означає готовність сиропу. Рекомендується збити білки в процесі приготування сиропу. Вони повинні бути добре збиті до однорідної маси. Акуратно вливаємо сироп в білкову масу тонким струменем. Збивати отриманий крем близько двадцяти хвилин. Якщо хочете прискорити охолодження крему, поставте миску з кремом в ємність з холодною водою.

Інгредієнти

  • Пластини листкового тіста - 2 шт.
  • Яйця - 3 шт.
  • Вода - 50 мл.
  • Цукор - 100 г.
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.

  • 02

    З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.

  • 03

    Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.