Трюфелі рослинні
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Трюфелі рослинні

Любите солодощі, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є. Пропонуємо Вам з корисних і доступних інгредієнтів, які знайдуться на кухні у будь-якій господині, приготувати в домашніх умовах приголомшливий десерт – рослинні трюфелі – смачні кулясті цукерочки з фініково-горіхової суміші, посипані какао-порошком, з начинкою із цільного мигдалю. Мінімум зусиль і максимум задоволення. Прекрасне частування до чаю, що по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. А гості так взагалі будуть у захваті. Свою горду назву солодощі отримали завдяки схожому зовнішньому вигляду з вишуканим дорогим делікатесом – грибом трюфелем, який можна зустріти в дубових і букових лісах південної частини Франції.

Інгредієнти

  • Горіхи волоські - 150 г.
  • Фініки - 150 г.
  • Мигдаль - 100 г.
  • Какао - 60 г.

Етапи приготування

  • 01

    Мигдаль залити холодною водою на 15-20 хвилин, а потім зняти шкірку. Волоські горіхи подрібнити в блендері до стану борошна. Фініки промити, додати до горіхів і знову перемолоти.

  • 02

    Взяти трохи подрібненої маси, приплюснути, в серединку покласти мигдаль і сформувати кульку. Так зробити з усією масою і горіхами. На суху тарілку просіяти какао і обваляти в ньому кульки. Поставити цукерки на 10-15 хвилин у холодильник.