Гарбузовий пиріг із мандаринами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 40 хв

Гарбузовий пиріг із мандаринами

Існує багато рецептів приготування різних страв з гарбуза. Додавання гарбуза в страви творить з ними неймовірні чудеса. Страви, завдяки гарбузу набувають неймовірного смаку. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати гарбузовий пиріг з мандаринами. Це дуже корисний десерт, в першу чергу завдяки вмісту в ньому гарбуза. Гарбуз - це універсальний продукт, що містить повний комплекс вітамінів, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Але особливо цінується гарбуз за наявність такого вітаміну, як вітамін Т. Вітамін Т бере активну участь у згортанні крові. Мандарини теж містять вітамін С і додають гарбузовому пирогу деяку пікантність.

Інгредієнти

  • Листкове тісто - 500 г.
  • Гарбуз - 0, 5 шт.
  • Цукор - за смаком
  • Мандарини - 3 шт.
  • Олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Розрізати гарбуз, нарізати невеликими шматочками. Запікати 10 хвилин при температурі 220°С.

  • 02

    На інше деко, вистелене пергаментом викласти розкачане листкове тісто.

  • 03

    Почистити запечений гарбуз від скоринки, викласти на тісто, посипати цукром і зверху викласти мандарини. Зробити конвертик із тістом.

  • 04

    Потім (для краси або для закріплення) - зліпити смужками тіста. Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180°С.