Салат із тунця з маслинами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із тунця з маслинами

Салат з тунця з маслинами - це дуже хороша альтернатива сніданку або вечері в якості основної страви. Ну і дуже прекрасний варіант в якості закуски. Адже, страва відрізняється своїм незвичайним і цікавим поєднанням продуктів. Маслини привнесуть в салат деяку цікавість. Тунець складе чудову компанію маслинам. Маслини додадуть якусь пікантність тунцю. І цей дует подарує салату його поживність і ситність, завдяки якій ви можете вживати салат в якості основної страви. Салатні листя подарують нашій страві неймовірні ноти свіжості. У свою чергу, майонез пом'якшить смак всієї страви. Тому побалуйте себе сьогодні такою стравою.

Інгредієнти

  • Тунець - 300 г.
  • Маслини - 150 г.
  • Салат - 100 г.
  • Помідори - 400 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З тунця злити рідину. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Маслини нарізати скибочками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Якщо тунець консервований не в олії, а у власному соку, то додати оливкову олію і перемішати салат.