Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з тунця з ананасами і креветками
Салат з тунця з ананасами і креветками

Салат з тунця з ананасами і креветками

Прийнято вважати, що цей салат вважається жіночим. Чому саме так? Напевно, тому, що салат дієтичний, з прекрасним поєднанням кисло-солодкого ананаса і не жирних (Не калорійних) продуктів. Ананас чудово поєднується з рибою. Особливо смачно він підходить до тунця і креветок. У салаті міститься достатня кількість білків (і трохи жирів), тому він принесе вам відчуття ситості. В якості заправки запропоновано використовувати оливкову олію, вона в невеликих кількостях дуже корисна. До неї можна додати трохи бальзамічного оцту. Заправку можна замінити і майонезом, але, звісно, краще зробленим власноруч. Прикрасити салат можна зернами граната, вони також додадуть пікантну кислинку.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Тунець консервований — 200 г.
  2. 2. Ананас консервований — 200 г.
  3. 3. Креветки — 100 г.
  4. 4. Перець солодкий — 100 г.
  5. 5. Салат — 50 г.
  6. 6. Перець чорний мелений — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Оливкова олія — 10 мл.

Етапи готування

  1. З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. Ананаси нарізати шматочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками.

  2. Салат помити, просушити і нарвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати олію, сіль, перець і обережно перемішати. За бажанням прикрасити зернами граната.