Салат з тунця з ананасами і креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з тунця з ананасами і креветками

Прийнято вважати, що цей салат вважається жіночим. Чому саме так? Напевно, тому, що салат дієтичний, з прекрасним поєднанням кисло-солодкого ананаса і не жирних (Не калорійних) продуктів. Ананас чудово поєднується з рибою. Особливо смачно він підходить до тунця і креветок. У салаті міститься достатня кількість білків (і трохи жирів), тому він принесе вам відчуття ситості. В якості заправки запропоновано використовувати оливкову олію, вона в невеликих кількостях дуже корисна. До неї можна додати трохи бальзамічного оцту. Заправку можна замінити і майонезом, але, звісно, краще зробленим власноруч. Прикрасити салат можна зернами граната, вони також додадуть пікантну кислинку.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 200 г.
  • Ананас консервований - 200 г.
  • Креветки - 100 г.
  • Перець солодкий - 100 г.
  • Салат - 50 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    З тунця злити рідину і трохи розім'яти виделкою. Ананаси нарізати шматочками. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками.

  • 02

    Салат помити, просушити і нарвати руками. Змішати всі інгредієнти, додати олію, сіль, перець і обережно перемішати. За бажанням прикрасити зернами граната.