В якості основного інгредієнта в цьому рецепті використовується філе індички. М'ясо індички ніжне, порівняно нежирне і часто використовується в кулінарії. Воно, на думку дієтологів, дуже корисне і легко засвоюється. Індичка із ананасами - популярна в азіатських країнах страва. Поєднання філе індички із ананасами має чудовий пікантно-солодкуватий смак. Приготування м'яса індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, оскільки це м'ясо легко пересушити. Ананаси додають йому соковитості і перешкоджають його висиханню.
Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.
Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.
Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.
Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.
Поставити в духовку ще на 10 хвилин.