Всі, хто любить різну випічку, зверніть увагу на цей рецепт. Ми пропонуємо вам спробувати зробити несолодкі булочки з картоплею і фетою. Такі булочки цілком підійдуть для відмінного ситного сніданку, їх можна брати із собою в школу на обід або на роботу для перекусу. Загалом, вони підійдуть для будь-якого зручного випадку. Головне, що вони досить поживні, і з'ївши таку випічку, ви не будете відчувати голод. Так що можете не переживати за своїх дітей - вдень у школі вони не будуть голодувати. Також випічку можна подавати на стіл до будь-якого зручного випадку. Фета робить булочки м'якими, а картопля - більш поживними. Приємного апетиту!
Молоко трохи підігріти. Розмішати в теплому молоці цукор, додати дріжджі і повністю їх розчинити. Залишити бродити на 15 хвилин. Фету розкришити.
Духовку розігріти до 200°C. Картоплю помити і запікати в духовці близько 60 хвилин. Потім дістати, охолодити, очистити і розім'яти. Потім додати дріжджі, сіль, рослинну олію, сир, просіяне борошно.
Духовку розігріти до 180°C. Із отриманої маси замісити тісто. Залишити тісто мінімум на 1,5 години. Розділити його на 12 частин. Зробити булочки, присипати кунжутом і викласти на деко. Залишити на 30-40 хвилин. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.