Любителям субпродуктів запропонований рецепт італійської кухні припаде до душі. Завдяки своїй доступності і корисним властивостям курячі серця – вельми популярний продукт. Ароматний томатний соус з пряними травами підкреслює делікатний смак сердечок, роблячи їх м'якими, соковитими і апетитними. Очистити серця можна як до варіння, так і після. У другому випадку легше буде зняти плівку, а сам бульйон буде більш наваристий. Шкірку з помідорів знімаємо, попередньо обшпаривши їх крутим окропом. Видаляємо насіння. Якщо томатний соус виходить дуже рідким, зніміть кришку, щоб рідина випарилася, або додайте трохи борошна. У підсолену воду додайте ложку рослинної олії і Ваші спагеті не злипнуться.
Курячі серця поставити варити на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і дати прокипіти хвилин 10.
Акуратно зняти з помідора шкірку і натерти його на тертці або подрібнити блендером.
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
Часник теж очистити і натерти на дрібній тертці.
Серця дістати з бульйону (бульйон не виливати), очистити і обрізати зайве. Потім розрізати серця навпіл.
На сковороді розігріти рослинну олію. Далі трохи обсмажити часник і зняти його.
Потім обсмажити на сковороді серця, помішуючи. Через хвилину-дві додати цибулю і продовжувати смажити. Потім додати вершкове масло.
Закрити кришкою і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.
Після чого додати на сковороду перемелений помідор і склянку бульйону.
Також додати тертий імбир і всі спеції. Посолити за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
Зварити спагеті в підсоленій воді як зазначено на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.
Пармезан натерти на крупній тертці. Петрушку дрібно нарізати.
Подавати, виклавши спагеті на тарілку, зверху - соус з курячими серцями. Все присипати пармезаном і петрушкою.