Творожні тістечка з фініками і шоколадом. Що може бути смачніше? Дійсно, десерт виходить дуже ніжним і апетитним. А той факт, що страву легко готувати, дозволить Вам часто радувати рідних такими ласощами. Особливість тістечок в тому, що їх не потрібно запікати. Маса, з якої формуються кульки, вже і є готова основа десерту. Потрібно лише вибрати начинку і охолодити тістечка. Імпровізуйте, всередину коржика покладіть інші сухофрукти, горіхи, ягоди або шматочок шоколаду. Прикрасити кульки можна не тільки тертим шоколадом (який можна брати і чорний), але і кокосовою стружкою, подрібненим печивом.
У мисці змішати сир, мед і сметану. Добре розтерти ложкою.
Шоколад натерти на дрібній тертці.
У руку викласти сирну масу (щоб маса не прилипала до рук, потрібно змочувати руки водою) і сформувати коржик. У неї вкласти половинку фініка. З маси скатати кульку, а потім обваляти її в тертому шоколаді.
Сформувати так всі тістечка, викласти їх в тарілку, а слідом прибрати її в холодильник хвилин на 30 для охолодження.