Тиквончики
Кількість порцій - 2
Час приготування - 2 г 20 хв

Тиквончики

Пропонуємо вам приготувати дуже смачні і корисні пончики з гарбуза - тиквончики. Десерт цей дуже корисний, що ви зустрінете не так часто на прилавках магазинів. Гарбуз славиться величезною кількістю корисних вітамінів. Він подарує легкість вашому шлунку, здорове сяйво шкірі і ритмічне биття серцю, почистить кров і зміцнить імунітет. Такі пончики не додадуть вам зайвої ваги, а навпаки позбавлять від неї. Тому що гарбуз чудово розщеплює жири. Ви можете насолоджуватися пончиками, скільки вашій душі завгодно, і не думати про калорії. І це ще один спосіб зміцнити імунітет ваших діток. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Гарбуз - 500 г.
  • Мука - 2 стак.
  • Цукор - 1 ст. л.
  • Дріжджі пресовані - 15 г.
  • Олія рослинна - 500 мл.
  • Цукрова пудра - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гарбуз очистити та нарізати шматочками. Варити гарбуз у невеликій кількості води до готовності. Після цього протерти його, щоб він обсушився.

  • 02

    Замісити тісто із муки, дріжджів, цукру, масла та гарбузового пюре. Залишити тісто на дві години для бродіння, воно повинне збільшитись в два-три рази.

  • 03

    Сформувати пончики та викласти їх на змащену олією поверхню.

  • 04

    Смажити пончики до красивого золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

  • 05

    Щедро посипати цукровою пудрою.