Соус до картоплі із кропу та сиру
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Соус до картоплі із кропу та сиру

Картопля - продукт, який називають "другим хлібом". Вона смачна, ситна, до того ж добре засвоюється. Навіть при щоденному вживанні вона не набридає. Але навіть таку звичну страву, як смажена картопля, страву, що приїлася, можна перетворити на оригінальну. Як? Приготуйте до картоплі укропно-сирний соус. "Кухаря робить соус" - з цим твердженням не буде сперечатися жоден досвідчений кулінар. У переліку інгредієнтів смачні і корисні продукти: твердий сир, кріп, часник, каперси і рослинне масло. На допомогу прийде блендер. Мінімум часу і сил - і звична картопля заграє новими смаковими нотками.

Інгредієнти

  • Кріп - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир твердий - 70 г.
  • Каперси - 1 ст. л.
  • Соняшникова олія - 140 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У чашу блендера влити соняшникову олію, нарізати невеликими шматочками сир, а також зубчик часнику. Все збити до однорідного стану.

  • 02

    Потім додати в чашу каперси, кріп, також сіль і перець за смаком.

  • 03

    Збити ще кілька разів блендером. Подавати даний соус найкраще зі смаженою картоплею.