Вермішель з чилі, броколі і манго
Кількість порцій - 2
Час приготування - 40 хв

Вермішель з чилі, броколі і манго

У той момент, коли необхідно швиденько щось приготувати, перше, про що ми згадуємо, це макаронні вироби. Цей продукт досить швидко готується і добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз знайомі макарони потрібно готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Вермішель з чілі, броколі і манго - якраз такий варіант. Вермішель досить нейтральна по своєму смаку, тому легко приймає аромат і смак інших продуктів, в даному випадку смак брокколі, манго, перцю чилі. Отже, трохи фантазії, і Ви, довіряючи власній інтуїції, приготували смачне, незвичайне блюдо.

Інгредієнти

  • Броколі - 225 г.
  • Яєчна локшина - 100 г,
  • Цибуля зелена - 4 шт.
  • Манго зелене - 1 шт.
  • Перець червоний чилі - 1 шт.
  • Соняшникова олія - 2 ст. л.
  • Кінза - 1 ст. л.
  • Олія кунжутна - 1 ч. л.
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Закип'ятити воду в каструлі і в киплячу воду закинути локшину, зняти каструлю з вогню. Перемішати і залишити хвилин на 5-7. Потім злити воду і промити локшину.

  • 02

    Броколі обсмажити на сковороді в рослинній олії. Обсмажувати близько 3-5 хвилин, щоб броколі стала м'якою.

  • 03

    Зелену цибулю дрібно нарізати.

  • 04

    Манго промити, зняти з нього шкірку і нарізати часточками.

  • 05

    Перець чилі очистити від насіння і дрібно нарізати.

  • 06

    У сковороду, де смажитися броколі додати цибулю і обсмажити її кілька хвилин.

  • 07

    Потім додати в сковороду манго і локшину, перемішати.

  • 08

    Після чого додати туди ж нарізаний чилі, за смаком посолити і поперчити і смажити ще 2-3 хвилини.

  • 09

    Додати дрібно нарізану кінзу, побризкати кунжутною олією і подавати гарячою.