Овочевий салат з креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Овочевий салат з креветками

Креветки - чудовий морепродукт, який дуже затребуваний в кулінарії. Причому, цей дар морів є цінним і доступним продуктом. Креветки з успіхом використовують у приготуванні салатів і соусів, паштетів і гарячих страв. У запропонованому салаті цей інгредієнт безсумнівно задає тон і є родзинкою. Поєднання креветок з помідорами й огірками дуже цікаве, особливо із заправкою з корисної оливкової олії, яка ідеально підходить для подібних салатів. Нагадуємо: якщо Ви купили для салату варені креветки, залишається їх тільки промити. Але краще купувати сирі креветки: креветковий смак Вашого салату буде більш яскравим.

Інгредієнти

  • Креветки - 300 г.
  • Помідори - 400 г.
  • Огірки - 300 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Креветки відварити в підсоленій воді і охолодити.

  • 02

    Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль за смаком і перемішати салат.