Овочеве рагу з грибами
Кількість порцій - 8
Час приготування - 50 хв

Овочеве рагу з грибами

Овочеве рагу з грибами - дуже оригінальна і актуальна страва. Вона порадує вас своїм ніжним смаком. До того ж вона низькокалорійна і не містить м'яса. А значить вона добре підійде для вегетаріанців, людей, які бажають скинути зайву вагу або ж просто стане відмінною альтернативою в піст. Адже погодьтеся, що в піст, особливо в перші дні, дуже легко придумувати різні страви. Але потім фантазія трошки вичерпується. Але ця страва не набридне вам ні в піст, ні в звичайний день. Крім того, страва дуже поживна і корисна. Її можна подавати, як основну страву, а для тих, хто не дотримується ні дієти, ні посту її можна подавати, як гарнір до м'яса. Страва виходить смачною. Її ніжний овочевий смак дуже добре підкреслює біле вино.

Інгредієнти

  • Цвітна капуста - 1 качан
  • Морква - 2 шт.
  • Цибуля - 2 шт.
  • Помідори - 2 шт.
  • Часник - 2 зубчика
  • Печериці - 300 г.
  • Сушена паприка - 2 ст. л.
  • Орегано - 0,5 ч. л.
  • Базилік - 0,5 ч. л.
  • Чебрець - 0,5 ч. л.
  • Мелений духмяний перець - 0,5 ч. л.
  • Біле сухе вино - 150 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Качан цвітної капусти розділити на невеликі суцвіття. Цибулю, помідори та моркву порізати невеликими шматочками.

  • 02

    Печериці порізати на половинки. Зубчики часнику дрібно порізати і змішати з овочами. Поставити на вогонь на 10 хвилин.

  • 03

    Через 10 хвилин влити в овочі вино, додати спеції, посолити за смаком, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин.