Дуже яскравий зелений колір, дуже корисний для вашого організму склад і дуже гармонійний і несподіваний смак. Хіба можна протистояти такому унікальному набору. Соковите стигле яблуко, червона ароматна полуниця, ніжне ківі, оригінальна назва якого "китайський агрус". Але... це далеко не усе. Тут є і ароматна м'ята з волоськими горіхами, що зовсім не перешкодило приєднатися до цієї смачної компанії заморському авокадо, що за смаком нагадує суміш вершкового масла з пюре із зелені, з легким горіховим присмаком. І усе це багатство щедро приправлене золотим медом. Не відмовте собі в задоволенні поласувати цим фруктово-горіхово-медовим дивом.
Помити яблуко, вирізати серцевину і нарізати його кубиками (або скибочками, за бажанням).
Очистити ківі і нарізати скибочками.
Приготувати заправку: м'яту і горіхи дрібно порубати ножем, змішати з медом, додати сік 1 лайма.
Очистити авокадо, видалити кісточку і нарізати кубиками.
Всі інгредієнти змішати і додати заправку.
Смачного!