Дуже зелений салат
Кількість порцій - 2
Час приготування - 10 хв

Дуже зелений салат

Дуже яскравий зелений колір, дуже корисний для вашого організму склад і дуже гармонійний і несподіваний смак. Хіба можна протистояти такому унікальному набору. Соковите стигле яблуко, червона ароматна полуниця, ніжне ківі, оригінальна назва якого "китайський агрус". Але... це далеко не усе. Тут є і ароматна м'ята з волоськими горіхами, що зовсім не перешкодило приєднатися до цієї смачної компанії заморському авокадо, що за смаком нагадує суміш вершкового масла з пюре із зелені, з легким горіховим присмаком. І усе це багатство щедро приправлене золотим медом. Не відмовте собі в задоволенні поласувати цим фруктово-горіхово-медовим дивом.

Інгредієнти

  • Авокадо - 1 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Лайм - 1 шт.
  • Ківі - 1 шт.
  • Мед - 2 ч. л.
  • М’ята - 25 г
  • Горіхи волоські - 30 г

Етапи приготування

  • 01

    Помити яблуко, вирізати серцевину і нарізати його кубиками (або скибочками, за бажанням).

  • 02

    Очистити ківі і нарізати скибочками.

  • 03

    Приготувати заправку: м'яту і горіхи дрібно порубати ножем, змішати з медом, додати сік 1 лайма.

  • 04

    Очистити авокадо, видалити кісточку і нарізати кубиками.

  • 05

    Всі інгредієнти змішати і додати заправку.

  • 06

    Смачного!