Шинкові рулетики з хріном
Кількість порцій - 3
Час приготування - 25 хв

Шинкові рулетики з хріном

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Наше блюдо - холодна закуска, приготування якої не відніме у Вас багато часу, а результат не розчарує. Приготовлені рулетики можна подати на блюді, оформленому відповідно до Вашої фантазії, наприклад, помідорами і зеленню. Смачні та ситні, шинкові рулетики з хріном прикрасять будь-який святковий стіл.

Інгредієнти

  • Шинка - 500 г.
  • Сметана - 200 г.
  • Корінь хріну - 150 г.
  • Листя салату - 300 г.
  • Цукор - 1/2 ч. л.
  • Оцет - 1 ч. л.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спершу треба приготувати начинку для рулетиків. Хрін очистити. Помити. Натерти на дрібній терці. Додати сметану, цукор, сіль, оцет. Перемішати все.

  • 02

    Нарізати тонкими скибочками шинку. Змастити, отриманою раніше масою. Згорнути. Обернути салатним листям.

  • 03

    Викласти рулети щільно в салатницю. До холодної закуски можна подати соус.